Sonntag/Sunday:
Grießnockerlsuppe oder gemischter Salat
Beef bouillon with semolina dumpling, or mixed salad
Gegrilltes Karree vom steirischen Duroc in Pfefferrahmsauce
mit Wedges
Grilled styrian duroc pork loins in creamy peppercornsauce, served with potato wedges
17,50
VORSPEISEN/STARTERS
Kürbiscremesuppe mit Sahnehauberl
und Kernöl (glutenfrei)
6,20
Creamy pumpkin soup with whipped cream topping
and pumpkinseed oil (gluten-free)
Mariniertes Rinder Carpaccio (Herk. Argentinien)
mit Rucola, Grana & Weissbrot
Marinated argentinian beef carpaccio
with rocket salad, grana cheese and baguette
15,50
HAUPTSPEISEN/MAIN DISHES
Kletzennudel in Butter mit Zimt-Zucker
und Apfelmus
(vegetarisch)
14,90
"Carinthian ravioli" with sweet dried pear filling, served in hot butter and
cinnamon-sugar with apple puree (veget.)
Hausgemachte Kichererbsenfalafel
mit Süßkartoffelpommes und Currydip
(vegan)
14,50
Homemade chickpea-falafel, served
mit sweet potato fried and curry dip (vegan)
Hirschkalbs-Ragout (vom Huber Wild) mit Erdäpfelkroketten, Rotkraut und Preiselbeeren
23,80
Austrian young deer ragout, served with potato croquettes, red cabbage and lingonberries
Lasagne al forno mit Grana und grünem Salat
14,90
Homemade lasagne served with grana cheese and lettuce
Wild-Gulasch mit Semmelknödel, Preiselbeeren und Rotkraut
22,50
Venison goulash with bread dumpling, red cabbage and lingonberries
DESSERTS:
Zwetschkenstrudel
mit Schlagobers
5,20
homemade plum strudel
with whipped cream
Maroni-Tiramisu mit Grant'nschschleck
7,90
Chestnut-Tiramisu with lingonberry-cream
Mohnnudeln, Honig-Mandel
Butter, Apfelmus
10,50
3 "carinthian ravioli" with
wild poppyseed filling, honey-almond butter,
served with apple puree
*****
Wein des Monats
Wine of the month:
Muskateller
Verus Vineyards/Slowenien
1/8 4,50
Carnuntum rot
Pitnauer/Göttlesbrunn
1/8 4,00