Sonntag/Sunday:
Nudelsuppe
Beef bouillon with noodles
Rindsragout vom Kärntner Jungstier
mit Kroketten, Preiselbereren und Rotkraut
Beef stew served with potato croquettes, lingonberries and red cabbage
17,50
VORSPEISEN/STARTERS
Knoblauchcremesuppe mit Sahnehauberl
und Weissbrotecken
6,20
Creamy garlic soup with whipped cream topping
and white bread
Mariniertes Rinder Carpaccio (Herk. Argentinien)
mit Rucola, Grana & Weissbrot
Marinated argentinian beef carpaccio
with rocket salad, grana cheese and baguette
15,90
HAUPTSPEISEN/MAIN DISHES
Kletzennudel in Butter mit Zimt-Zucker
und Apfelmus
(vegetarisch)
14,90
"Carinthian ravioli" with sweet dried pear filling, served in hot butter and
cinnamon-sugar with apple puree (veget.)
Hausgemachte Kichererbsenfalafel
mit Süßkartoffelpommes und Currydip
(vegan)
14,50
Homemade chickpea-falafel, served
mit sweet potato fried and curry dip (vegan)
Farmer Cordon bleu mit Petersilerdäpfel
16,90
Pork cordon bleu with farmer ham, emmental cheese and onion filling,
served with parsley potatoes
16,90
Caesar Salad mit gebackenen Garnelen
17,50
Caesar Salad with frid shrimp tails
Gebackene Blunzn-Radl mit Sauerrahmdip, Kren und Rotkraut
10,50
Breaded fried black pudding, served with sour cream, horseradish and red cabbage
DESSERTS:
Zwetschkenstrudel
mit Schlagobers
5,50
homemade plum strudel
with whipped cream
Maroni-Tiramisu mit Grant'nschschleck
7,90
Chestnut-Tiramisu with lingonberry-cream
Süßer Nudelteller, Zimt-Zucker, Butter,
Apfelmus
10,50
Variety of sweet "carinthian ravioli" in cinnamon-sugar and hot butter
served with apple puree
*****
Wein des Monats
Wine of the month:
Muskateller
Verus Vineyards/Slowenien
1/8 4,50
Carnuntum rot
Pitnauer/Göttlesbrunn
1/8 4,00