Sonntag/Sunday:
Rindsuppe mit Nudeln oder Grüner Salat,
Beef bouillon with noodles or lettuce salad
Gefüllter Schweinebauch vom steirischen Duroc im
Bratensafterl mit Petersilerdäpfel
Stuffed styrian duroc pork belly with gravy and parsley potatoes
16,90
VORSPEISEN/STARTERS
Knoblauchcremesuppe mit Sahnehauberl
und Weissbrotecken
6,20
Creamy garlic soup with whipped cream topping
and white bread
Mariniertes Rinder Carpaccio (Herk. Argentinien)
mit Rucola, Grana & Weissbrot
Marinated argentinian beef carpaccio
with rocket salad, grana cheese and baguette
15,90
HAUPTSPEISEN/MAIN DISHES
Kletzennudel in Butter mit Zimt-Zucker
und Apfelmus
(vegetarisch)
14,90
"Carinthian ravioli" with sweet dried pear filling, served in hot butter and
cinnamon-sugar with apple puree (veget.)
Hausgemachte Kichererbsenfalafel
mit Süßkartoffelpommes und Currydip
(vegan)
14,50
Homemade chickpea-falafel, served
mit sweet potato fried and curry dip (vegan)
Wildschwein-Gulasch mit Semmelknödel, Preiselbeeren und Rotkraut
19,50
Boar goulash with bread dumpling, red cabbage and lingonberries
Hirschragout mit Semmelknödel, Maroni, Preiselbeeren und Rotkraut
22,50
Deer-ragout served with bread dumpling, chestnuts, lingonberries and red cabbage
Filetspieß mit Pommes frites und Kräuterbutter
14,50
Pork and chicken skewer, served with french fries and herbs butter
Gebackene Blunzn-Radl mit Sauerrahmdip, Kren und Sauerkraut
10,50
Breaded fried black pudding, served with sour cream, horseradish and sauerkraut
DESSERTS:
Zwetschkenstrudel
mit Schlagobers
5,50
homemade plum strudel
with whipped cream
Maroni-Tiramisu mit Grant'nschschleck
7,90
Chestnut-Tiramisu with lingonberry-cream
Mohnnudeln, Honig-Mandel
Butter, Apfelmus
10,50
3 "carinthian ravioli" with
wild poppyseed filling, honey-almond butter,
served with apple puree
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Wein des Monats
Wine of the month:
Muskateller
Verus Vineyards/Slowenien
1/8 4,50
Carnuntum rot
Pitnauer/Göttlesbrunn
1/8 4,00