Freitag/Friday:
Tagessuppe
Soup of the day
Ziegenkäse im Speckmantel auf Käferbohne & Vogerlsalat
mit Kernöl
Bacon wrapped goats' cheese, served on scarlet runner beans & corn salad with pumpkinseed-oil
14,50
VORSPEISEN/STARTERS
Kürbiscremesuppe mit Sahnehauberl
und Kernöl (glutenfrei)
6,20
Creamy pumpkin soup with whipped cream topping
and pumpkinseed oil (gluten-free)
Mariniertes Rinder Carpaccio (Herk. Argentinien)
mit Rucola, Grana & Weissbrot
Marinated argentinian beef carpaccio
with rocket salad, grana cheese and baguette
15,50
HAUPTSPEISEN/MAIN DISHES
Steinpilznudel in Salbeibutter
mit grünem Salat
(vegetarisch)
16,50
"Carinthian ravioli" with porcini filling in sage butter
with lettuce (veget.)
Kürbisnudeln in Butter mit Grana und grünem Salat
(vegetarisch)
14,90
"Carinthian ravioli" with pumpkin filling in hot butter, served with grana cheese and lettuce (veget.)
Bio-Erdäpfelgulasch mit Braunschweiger und Schwarzbrot
9,50
Organic potato-goulash with braunschweiger sausage and rye bread
Handgewickelte Berner Würstel mit Pommes frites und grünem Salat
13,90
Homemade Berner Sausages, served with french fries and lettuce
Hausgemachte Kichererbsenfalafel
mit Süßkartoffelpommes und Currydip
(vegan)
14,50
Homemade chickpea-falafel, served
mit sweet potato fried and curry dip (vegan)
Rumpsteak (ca. 280g) vom irischen Weiderind in Pfefferrahmsauce mit Wedges und Gempse
36,50
Irish free-range beef rumpsteak (10 oz) in creamy peppercorn-sauce,
served with potato wedges & steamed vegetables
Rehgulasch (vom Huber Wild) mit Semmelknödel, Rotkraut und Preiselbeeren
23,50
Austrian Roe-deer goulash served with bread dumpling, red cabbage and lingonberries
Hirschkalbs-Ragout (vom Huber Wild) mit Erdäpfelkroketten, Rotkraut und Preiselbeeren
23,80
Austrian young deer ragout, served with potato croquettes, red cabbage and lingonberries
DESSERTS:
Marillen - oder Zwetschkenstrudel
mit Schlagobers
5,20
homemade plum or apricot strudel
with whipped cream
Maroni-Tiramisu mit Grant'nschschleck
7,90
Chestnut-Tiramisu with lingonberry-cream
Mohnnudeln, Honig-Mandel
Butter, Apfelmus
10,50
3 "carinthian ravioli" with
wild poppyseed filling, honey-almond butter,
served with apple puree
*****
Wein des Monats
Wine of the month:
Muskateller
Verus Vineyards/Slowenien
1/8 4,50
Carnuntum rot
Pitnauer/Göttlesbrunn
1/8 4,00
Roter Sturm vom Burger
(aus der Glasflasche!)
1/4 3,40